Onderzoeksdeelnemers Gezocht

Vier studenten van de Universiteit Utrecht voeren een vragenlijstonderzoek uit. Ze doen dit samen prof.dr. Rinie Geenen en andere onderzoekers. Mensen met en zonder lichamelijke klachten worden uitgenodigd om mee te doen. Om mensen te stimuleren mee te doen, schenken de studenten en onderzoekers per ingevulde vragenlijst een bedrag aan de stichting Tekenen Voor Kinderen (tekenenvoorkinderen.nl). U kunt meedoen aan dit onderzoek door op de link onderaan deze pagina te klikken. Lees echter eerst de volgende informatie.

Privacy?
Uw gegevens worden vertrouwelijk verwerkt. Er wordt geen naam gekoppeld aan de resultaten.

Wie mag meedoen?
Iedereen van 18 jaar of ouder!

Hoe lang duurt het?
Het eerste deel kost gemiddeld 20 minuten om in te vullen. Daarna kunt u doorgaan of stoppen! Invullen van het tweede deel zal evenveel tijd in beslag nemen als het invullen van het eerste deel. Let op: Eén van de eerste vragenlijsten (de FIT60) is een lastige om in te vullen. We hopen dat u deze vragenlijst toch afmaakt en vervolgens doorgaat met de gemakkelijkere vragenlijsten.

Waar gaat het over?
Onderzocht wordt in welke mate lichamelijke klachten in verband staan met diverse handelingen en belevingen in; bijvoorbeeld: hoe flexibel iemand is, hoe iemand slaapt, hoe de persoonlijkheid van iemand is en of iemand wel of niet vriendelijk voor zichzelf is. Klik op de volgende link als u wilt meedoen: https://survey1.fss.uu.nl/index.php/283838?lang=nl

Alvast heel erg bedankt!
Hopelijk helpt u de studenten en onderzoekers door de vragenlijsten in te vullen.