Gecertificeerde ervaringsdeskundige coach
Annelies van Eekeren


Annelies van EekerenWat kunt u van mij verwachten?

Vanuit eigen ervaring weet ik hoe het is om met het syndroom van Sjögren te leven. Zo weet ik ook hoe fijn het is om ondersteuning te krijgen. In de breedste zin, want Sjögren roept vele vragen op.

Ik help u om deel te (blijven) nemen aan een actief leven, aan het hebben, houden en verkrijgen van werk terwijl u chronisch ziek bent. Die ondersteuning bied ik in vele vormen. Van (kortdurende) coaching tot het geven van voorlichting, een workshop of  training, al dan niet in een groep met gelijkgestemden.

Heeft u hulp nodig bij de verwerking van het feit dat u voortaan verder moet met deze ziekte? Bent u op zoek naar informatie over leven en werken met een chronische aandoening? Ik begeleid u graag bij de contacten met officiële organisaties en uw werkgever. Kortom, samen richten we ons op alles wat u nodig heeft om een goed en actief leven te leiden.

Wie ben ik als professional?

Een ervaren coach en trainer. Ik ben direct betrokken geweest bij medewerkers en management tijdens veranderingen die diep ingrepen in hun organisaties en in het (werkende) bestaan. Ook ben ik veelal betrokken bij veranderingen in de persoonlijke levenssfeer van medewerkers.

Wat is mijn achtergrond?

Na mijn studie organisatiesociologie heb ik onder meer gewerkt bij trainingsbureaus en werk ik na alweer ruim15 jaar als ZZP’er. In 2006 kreeg ik de diagnose Sjögren. Het kostte enige tijd om mijn leven en werk aan te passen aan deze toen nieuwe situatie. En juist deze ervaring is bijzonder om in te kunnen zetten bij ondersteuning van mensen met een chronische aandoening.

U kunt mij bereiken via:

Mijn website: https://www.linkedin.com/in/anneliesvaneekeren
Rechtstreeks op telefoonnummer 06-5328 9252
E-mail: